Debatt:

Skal AtB evaluere hvor lurt det var å radere bort disse to, folkerike stoppestedene?

Bussholdeplassen på Rosendal er lagt ned. En svært dårlig idé, mener Kim Småge.  Foto: Glen Musk

Saken oppdateres.

I et av Østbyens tettest befolkede områder, Voldsminde, Rosendal og Buran Øst har AtB lagt ned to stoppesteder, nemlig Lademoen kirke og Rosendal. Jeg har problemer med å forstå prioriteringen. Nå er det langt mellom de eneste tilbudte alternativene som er Rønningsbakken i øst og Buran vest, som er nesten nede ved Strandveien.

Interessert i debatt og meninger? Les flere saker her.

LES OGSÅ: Kjære AtB: Nå er det opp til deg å gjøre det godt igjen

Om ikke metrobussene kan stoppe på de tidligere stoppestedene, så kan vel de mindre, leddbussene stoppe der? Venteskurene står der fremdeles, betyr det at AtB skal evaluere hensiktsmessigheten ved å radere bort disse to, alltid folkerike, stoppestedene? Jeg håper det.

Og i samme slengen, det nyåpna Rosendal Teater, Østbyens teater med suksess og gode ord siden det åpnet, det kan nå, ved å ha mista stoppestedene Rosendal og Lademoen kirke, tilby teaterpublikummet en lengre marsj for å finne buss, både før og etter ei forestilling. AtB har gjort en elendig tilrettelegging sett ut fra kulturinstitusjonen Rosendal Teater med å fjerne disse to sentrale stoppestedene.

LES OGSÅ: Gutten kom seg ikke av metrobussen. Den desperate forelderen stilte seg foran bussen i protest

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter


Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Våre debattfelt er åpne 07-00 hver dag. Les debattreglene her.

På forsiden nå