Debatt:

Svar fra MDG til bekymret Charlottenlund-beboer

Charlottenlund-beboer Torkil Valla skrev i Adresseavisen at han angrer på å ha gitt MDG sin stemme i lokalvalget. I dette innlegget svarer MDG-topp Ola Lund Renolen.  Foto: Christine Schefte

Saken oppdateres.

Vi i MDG er helt enig med deg i at vi må gjøre noe med trafikksituasjonen i Jakobslivegen og Skovgårdkrysset. Flere må ta buss og sykle slik du gjør. Da må vi bruke ressurser på å gjøre nettopp det mer attraktivt, enklere og raskere.

LES INNLEGGET FRA NABOEN: Høl i gjerdet på Rotvoll?

Interessert i debatt og meninger? Les flere saker her.

Vi ser at Brundalsforbindelsen ville ført til en konkret avlastning akkurat for din situasjon, men det er grundig dokumentert at biltrafikken bare øker enda mer om man bygger flere og bedre veier. Problemet flytter seg bare til et annet sted. Skal vi løse problemet må flere over på buss og sykkel, og det er den sektoren innenfor trafikklogistikken som må styrkes.

LES OGSÅ: Vi har ingen matjord å miste

Når det gjelder matjorda på Øvre Rotvoll, så gikk vi i MDG til valg på at vi må snu utviklinga i arealpolitikken hvor Trøndelag og Trondheim til nå har ligget på verstingtoppen i Norge i nedbygging av matjord. Det er mange grunner til at det er så viktig å endre arealpolitikken og verne det som gjenstår av den ytterst begrensa ressursen god matjord. Matsikkerhet og det å sørge for at vi kan ha så høy selvbergingsgrad som mulig er kanskje det viktigste argumentet.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

OPPTATT AV DEBATT? Lytt til en debatt-podkast, i regi av ungdommer på Saupstad og Kolstad: Helsesista svarer om ensomhet, sex, følelser og porno

På forsiden nå