Debatt:

Sjells sjæreste

  Foto: Illustrasjonsfoto: RUNE PETTER NESS

Saken oppdateres.

Jeg skriver med dette en liten kommentar til Oskar Kjøsnes’ epistel om språkforvikling i NRK, som ble gjengitt i Ordet fritt 16. desember:

En av mine unge venner, Sjell, hadde lenge vært forelsket i Sjersti. En kveld, like etter at Sjell hadde sjørt opp, fikk han låne pappas bil. Han tok mot til seg og inviterte Sjersti med på sjino. Filmen de skulle se, en sjærlighetsfilm, var imidlertid så sjedelig at de forlot sjinosalen før filmen var slutt.

Interessert i debatt og meninger? Les flere saker her.

I stedet dro de til en sjinarestaurant, hvor de sjøpte sjinamat. De ønsket å spise maten på sjinesisk vis, og ba derfor om spisepinner. Maten smakte sjempegodt, og de to ble sittende der en god stund før de bega seg på hjemvei. Sjell var mektig stolt både av nysjæresten og sitt nyervervede førerkort, og tilbød seg selvfølgelig å sjøre Sjersti hjem. Før de sjiltes dristet Sjell seg også til å gi Sjersti et sjapt sjyss som takk for en sjempehyggelig kveld.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

OPPTATT AV DEBATT? Lytt til en debatt-podkast, i regi av ungdommer på Saupstad og Kolstad: Helsesista svarer om ensomhet, sex, følelser og porno

På forsiden nå