Debatt:

Forsøpling i Ringvebukta

Jeg utfordrer Trondheim bydrift til å ta tak i dette og nabolaget til å kutte ut uskikken.

Folk kaster plast og annet avfall ved sjøen ved Ringvebukta til innleggsforfatterens store irritasjon.  Foto: Privat

Saken oppdateres.

Ved Ladestien, fem meter fra sjøen, like ved Ringvebukta, nedenfor nye funkisboliger, kastes hageavfall. Det kastes også plastpotter og lignende. Tydelig at nabolaget benytter stedet som deponi for søppel.

LES OGSÅ: Visuell forurensning på Strinda

Jeg utfordrer Trondheim bydrift til å ta tak i dette og nabolaget til å kutte ut uskikken. Jeg har flere ganger plukket opp plast på plassen, jeg bedriver nemlig «plirring» (plukking og trilling). Flott at det har blitt in med «plogging» (plukking og jogging)! Dessuten slutt å kaste sigarettsneiper, tyggis og snusbleier blant annet på Ladestien og ellers. Det tar år før naturen bryter det ned!

Folkens, skjerpings i 2020. Godt miljøår, ikke noe er viktigere enn det!

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå