Debatt:

Hei, Birger, jeg synes du tar feil

Det er bra at du mener noe om langrenn, det bryr vi oss om.

Debattanten mener Birger er litt vel kritisk til Johannes Høsflot Klæbo og de andre norske skiløperne.  Foto: NTB / Scanpix

Saken oppdateres.

Hei Birger. Jeg leser ditt innlegg om Johannes H. Klæbo i avisa i dag. Det er bra at du mener noe om langrenn, det bryr vi oss om. Men jeg synes du tar litt feil idag. Johannes ligger pr. idag som nr. 5 i distansecupen, 11 poeng bak Simen H. Kruger.

Og eneste nordmann foran der er Sjur Røthe. Han er altså nr. 3 av nordmennene i distansecupen. Det er mange, mange fra flere nasjoner som trener opp mot 1000 timer i året, nettopp for å vinne skirenn, og har du en litt dårlig dag, og kanskje litt dårlig ski, er det ikke mulig å hevde seg blant de fremste idag.

Jeg tror helt sikkert at Johannes kommer til å hevde seg i distanse allerede i Tour de Norden og i VM til neste vinter. Men debatt trenger vi, så det er bra!

På forsiden nå