Debatt:

I min enfoldighet trodde jeg at poenget var å engasjere seniorene

Det ble for dyrt for kommunen å annonsere om seniorbowlingen. Det synes dagens debattant er merkelig.  Foto: Helene Mariussen

Saken oppdateres.

Gjennom de senere år har vi kunne møttes til seniorbowling hver annen torsdag på Centrum Bowling. Dette hadde blitt annonsert via «Den kulturelle spaserstokken», utgitt av Trondheim kommune. Men i sist høsts utgave var dette falt ut. Dette ifølge telefonkontakt med kulturenheten, men neste år....

LES OGSÅ: Disse pensjonistene kan å locke, poppe og bounce

Da årets utgave kom, var tilbudet fortsatt borte. På telefonen ble vi fortalt at det ble for dyrt for kommunen. Hver enkelt hadde betalt hundre kroner for to bowlingserier inkludert kaffe og vaffel. Ved forespørsmål hos Centrum Bowling fikk vi vite at kommunen betalte ingenting. Jeg stakk innom kulturenheten for å forhøre meg om dette, men rette vedkommende var ikke tilstede og skulle ringe meg.

LES OGSÅ: - Hvis jeg slutter blir jeg bare sittende med rødvin og se på film

Jeg ble så oppringt av selveste sjefen for seniorkultur som kun hadde det å si at det var for dyrt. Det kostet så mye å utgi katalogen, og hvis bowlingen fikk plass ville kanskje alle andre hobbyer også ha plass. I min enfoldighet trodde jeg at poenget med Spaserstokken var å engasjere seniorene, men der tok jeg tydeligvis feil.

Nå har jeg avtalt med Centrum Bowling at den 20. februar klokken 12 blir det seniorbowling. Velkommen!

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå