Debatt:

Jeg forventer at banken yter sitt beste

Køen av kunder foran skranken kan høre taushetsbelagt informasjon, skriver debattanten.  Foto: Shutterstock

Saken oppdateres.

Det har blitt vanskelig å være bankkunde. Jeg har satt pengene mine i en bank, og da forventer jeg at banken yter sitt beste. De lever jo av at jeg er kunde. Min erfaring: Lang kø på torget mens jeg kan høre mye taushetsbelagt informasjon. Ingen avlukker, bare et stort rom der du kan få med deg det meste om du er interessert.

LES OGSÅ: En bank der du møter levende mennesker

Stakkars ansatte står og går hele tida. Jeg prøvde å få tak i kunderådgiver, men det måtte foregå på Skype. De hadde ingen kunderådgiver i Norges tredje største by. Jeg kjøper ikke produkter fra en ukjent på Skype. Jeg vil sitte ansikt til ansikt, slik at den som selger kjenner ansvaret.

Jeg prøver å få tak i rette vedkommende for å klage på forholdene, men det er umulig. Ringer du, står du 15 minutter i kø for å snakke med en kunderådgiver som ikke kan hjelpe deg, men bare beklager. Gjennom nettbanken er det ikke adresse for slike klager. Der svarer roboten, han kan ikke løfte mine klager til den som har ansvaret for dette sørgelige.

LES OGSÅ: Sedler og mynter er modne for museum

Egentlig burde jeg som kunde si opp de som organiserer slik elendig kundeservice, men det kan jeg antageligvis ikke. Jeg bør skifte bank.

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå