Debatt:

Arne (80): Mange innvandrere reiser seg for meg på bussen

Det er en overvekt av utenlandske studenter på Strinda-siden av metrobuss 3, mange utvekslingsstudenter. Disse er åpenbart bedre oppdratt enn de på Hallset-sida, skriver debattanten.  Foto: vegard eggen

Saken oppdateres.

Odd Mjønesaunet klager over at ungdommen ikke viker plass til de eldre på metrobuss 3. Jeg er 80 år og og tar jevnlig samme metrobuss, men på Strinda-siden, mellom Dragvoll og Midtbyen. Her spretter flere ungdommer opp så snart de ser en eldre person, og tilbyr setet sitt.

LES OGSÅ: Den sterkestes rett på metrobussen

Nå må det sies at der er en overvekt av utenlandske studenter på Strinda-siden av metrobuss 3, mange utvekslingsstudenter. Disse er åpenbart bedre oppdratt enn de på Hallset-sida. Så kanskje Trondheims gamle må ta konsekvensen av å ha gitt avkommet sitt en mindre enn tilfredsstillende oppdragelse? En dårlig oppdragelse som går i arv til barnebarna?

Interessert i debatt og meninger? Les flere saker her.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå