Debatt:

Kjønnsnøytralt toalett er helt uaktuelt

Det vil aldri bli aktuelt å gjøre mitt fornødne, verken «bimelim eller bomelom» på toaletter hvor jeg kan påregne å befinne meg samtidig  med det annet kjønn, skriver innleggsforfatteren.  Foto: NTB / Scanpix

Saken oppdateres.

Trondheim kommune innfører kjønnsnøytrale toaletter i alle offentlige bygg. Diskusjonen om hvorvidt det er mulig å være såkalt kjønnsnøytral (en latterlig betegnelse i seg selv) lar jeg ligge her. Men jeg gjerne avmelde, kanskje på vegne av flere, at for meg som er knallsikker på hvilket kjønn jeg er, så vil det aldri bli aktuelt å gjøre mitt fornødne, verken «bimelim eller bomelom» på toaletter hvor jeg kan påregne å befinne meg samtidig med det annet kjønn.

LES OGSÅ: Fjerner herre- og dameskilt

Jens Fredrik von der Lippe   Foto: Guro Kulset Merakerås

Hvorfor: Sjenanse, både overfor meg selv og overfor damer. Da får det heller bli «bimelim attom nåva».

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå