Debatt:

AtB tar selvkritikk: - Den ekstra kapasiteten er nå på plass

Busstoppet ved Skistua.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

Saken oppdateres.

Innsenderne Terje K. Fossheim og Thore K. Aalberg spør hvilke vurderinger som ligger bak planleggingen av busstilbudet til Bymarka. Bakgrunnen er at de har opplevd fulle avganger på linje 26 Sentrum til og fra Skistua.

Les også: AtB: Et passende navn, dessverre!

Fremfor å følge værvarslene når vi planlegger kollektivtilbudet til Bymarka, har vi de siste årene valgt å sette opp ekstra busser for å styrke kapasiteten lørdag og søndag i skisesongen. Den ekstra kapasiteten er nå på plass, noe som skal gi et stabilt og forutsigbart tilbud til de reisende.

Les også: Leser AtB værmeldingen?

Imidlertid var ikke denne ordningen i gang den nevnte lørdagen i slutten av februar, noe vi i etterkant ser at det burde vært. Det ble imidlertid satt inn ekstra kapasitet i løpet av formiddagen. Vi ønsker at tilbudet opp til Skistua skal oppleves som pålitelig, og beklager at innsenderne opplevde å ikke komme seg med på fulle busser.

Les om våre nye debattsider: Kjære leser og debattant i Adresseavisen: Du har mye å glede deg til!

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå