Jeg er ikke enig i  avisens holdning til signering

Atle Fredlund  Foto: Ivar Mølsknes

Saken oppdateres.

Jeg takker Kato Nykvist for svar i Adressa 20. april på mitt innlegg om manglende signatur av lederartikler. Svaret var både kortfattet og lett forståelig, men jeg er ikke enig i avisens holdning til signering.

Les svaret: Usignerte lederartikler i Adresseavisen

Jeg har fått reaksjoner fra mange som er enig med meg - og ingen uenige. Men folk vil jo gjerne være hyggelige mot hverandre. Det virker som mange har trodd at lederen blir skrevet av avisens ansvarlige redaktør.

HER kan du lese alle Adresseavisens lederartikler.

Jeg kjenner ikke til arbeidsgangen i Adresseavisens redaksjon. Tanke eller idé om en leder oppstår knapt samtidig hos alle i redaksjonen. Den omforente leder formuleres neppe og føres ikke i pennen av flere personer. Det er vel én og bare én person som utfører dette arbeidet?

Og det er denne personen jeg synes bør fremstå under fullt navn i lederen. Etter min mening ville det øke både interessen og respekten for innholdet.

Les om våre nye debattsider: Kjære leser og debattant i Adresseavisen: Du har mye å glede deg til!

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå