Debatt:

Når blir noe gjort?

Vårrengjøring i Trondheim sentrum. Feiing. Spyling. I feiebilen Alfred Kristiansen.  Foto: Frank Lervik

Saken oppdateres.

Til asfaltgjengen eller vedlikeholdsgjengen i Trondheim kommune. Eller den som har det øverste myndighet i Trondheim. Rita?

Jeg har bodd i Trondheim i 70 år og har aldri opplevd maken til dårlig vedlikehold i byen min. Før i tida så var det ansvarlige som hadde ansvaret for sitt område. Da var det perfekt kostet og oppmerking, og sår i gatene ble det ordnet opp i med en gang. Gikk det en lyspære i en gatelykt så ble den skiftet med en gang. I dag skjer dette ikke. Hva skjer nå? Ingenting.

LES OGSÅ: Kosting av gangveier på Tiller

Skal jeg ta med alt så vil det fyll hele Adresseavisen. Men ta Ladeparken til eksempel. Ikke noe vann i dammen, gjengrodd og ikke noe vann som renner. Haakon den VII's gate er som en lang fartsdump på langs. Lade Alle og Elgeseter gate og andre hovedgater i byen er også det samme. Snakk om verdens største farts dumper. Kanskje kommer de i Guinness rekordbok?

Vil også påstå at alle gatene i byen min, er som å kjøre på småstein. Øverste av asfalten er borte vekk. Støyer og rister voldsomt i bilen og på sykkelen. Fartsdumper trenger vi ikke, det er nok av hull se opp for eller å se ned på, og dermed bli en trafikkfarlig bilist eller syklist. Ikke for å snakke om sykkelfelt som det ble klippet snorer for med både den ene og andre høytstående person fra kommune og regjering.

I dag så er sykkelveiene ikke merket på nytt. Er det et sykkelfelt eller ikke? Jeg avslutter bare med oppmerking av gangfelt og gater. Bare kaos.

Jeg vil gjerne ha et svar fra riktig person i kommunen på hva som skjer i byen vår.

Les om våre nye debattsider: Kjære leser og debattant i Adresseavisen: Du har mye å glede deg til!

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og TwitterPå forsiden nå