Svar til Mats Ramo: Det hadde vært fint om sommerferien var rett rundt hjørnet

Pasientfare: Ingrid Berg Selfjord (NSF) påpeker hvordan sykepleiemangelen går utover pasientenes vel.  Foto: Terje Svaan

Saken oppdateres.

Denne teksten ble publisert på Ingrid Berg Selfjords Facebook-side 29. mai, like før pinsehelga. Den gjengis her med tillatelse.

«Det er sånn at man må spørre seg selv: Hvilke andre yrkesgrupper er det som blir nødt til å endre praksis hver 14. dag? Kommunikasjonen til og om skolene fremstår i beste fall som merkelig planlagt, i verste fall som talentløst og lite ansvarlig. Vi skal nok klare dette også, men det er bra sommerferien er rett rundt hjørnet, hadde det vært mange flere uker med omstillinger og nye koronaregler igjen så ville jeg og mange andre mistet motet fullstendig,» skriver Mats Ramo i et debattinnlegg.

LES INNLEGGET: Lærer i Trondheims-skolen: Vi er slitne og leie, ikke av elevene, men av alt det andre

Jeg kan prøve meg på et slags svar, Mats Ramo, siden du lurer. Sykepleiere kanskje? Fastleger? Barnehagelærere? Renholdere? Butikkansatte? Fysioterapeuter? Frisører? Eller alle de på fortsatt ikke-utbetalte dagpenger? Og jeg tror kanskje det kan være noen flere.

Interessert i debatt og meninger? Les flere saker her.

Det hadde vært fint om sommerferien var rett rundt hjørnet og kunne gi et skikkelig langt og godt avbrekk fra fra omstillinger og koronaregler, slik at vi ikke mister motet fullstendig. I påvente av tre, (for mange) enda ikke helt fastsatte, ferieuker, får vi ta til takke med pinsa. God (arbeids)helg!

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

OPPTATT AV DEBATT? Lytt til en debatt-podkast, i regi av ungdommer på Saupstad og Kolstad: Helsesista svarer om ensomhet, sex, følelser og porno

På forsiden nå