Debatt:

Ny E6: Oppstarten utsatt, men byggetiden redusert

Saken oppdateres.

Her kommer Nye Veiers svar på innlegg fra Morten Wangen i Adressa 28. mai 2020:

Nye Veier har i samråd med Acciona og berørte kommuner og sektormyndigheter valgt å bruke noe lengre tid på samhandling og optimalisering av prosjektet Ranheim-Værnes, for å oppfylle prosjektets prestasjonsmål på beste måte.

Fysisk oppstart er derfor utsatt med cirka ett år. Med «en spansk en» er imidlertid byggetiden redusert med ett år til det beste for trafikanter og innbyggere på strekningen, og prosjektet fullføres dermed fortsatt i 2024/2025 som opprinnelig planlagt forutsatt at reguleringsplanene blir godkjent medio-2020.

LES INNLEGGET: E6 Ranheim - Værnes. Har de tatt «en spansk-en»?

LES OGSÅ: Vi må si ja til ny E6. Nå

Her kan du lese mange debattinnlegg og artikler om Nye Veier og utbyggingen av E6 Ranheim-Værnes.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå