Debatt:

Trondheim Parkering og Hansbakkfjæra

Saken oppdateres.

I disse gode solværsdagene er det mange som dessverre har fått en sur regning fra Trondheim parkering i Hansbakkfjæra på Ranheim.

LES OGSÅ: På vegne av alle de som ikke fant seg en parkeringsplass i Bymarka

I cirka 20 år har jeg parkert der nede og i all hovedsak på parkeringsplassen like nedenfor kirkegården, ved båtutsetterplassen og aldri fått bot. Har også i de senere år snakket med parkeringsvaktene, og fått beskjed om at det er lovlig å stå der og på gresset utenfor veibanen, med derimot ikke i veibanen og på den lille «snuplassen»/lommen i front av den store parkeringsplassen.

I år har dere begynt å bøtelegge alle på den lille parkeringsplassen. Hvorfor denne endringen i praksis hos betjentene?

LES OGSÅ: Parkering ved Persaunet: Ja, det er for få plasser

Hvorfor er det ikke satt opp et ekstra skilt på den parkeringsplassen med gjeldene regler, når det tidligere har vært greit? Til tross for ett skilt på toppen av bakken der med «parkering på merkede plasser», som jeg har forstått ikke er av nyere dato.

Hvorfor ikke spandere litt spraymaling eller skilt på den lille «snuplassen»/lommen med gjeldene regler? Hvorfor kan ikke vi solhungrige badegjester få benytte de få parkeringsplasssene som er tilgjengelige i området de få dagene det er sol og sommer i Trondheim uten å få 900 kr i bot?

Til slutt vil jeg få sende en stor takk til den snille naboen på hjørnet av Hansbakkfjæra som tipset meg om at det snart ville bli bot da parkeringsvaktene svingte inn på området, slik at jeg fikk flyttet bilen i tide.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og TwitterHansbakkfjæra på Ranheim 
        
            (Foto: Hilde Olaisen)

Hansbakkfjæra på Ranheim  Foto: Hilde Olaisen

På forsiden nå