Utrolig av TV 2 og Telia

TV2 og Telia krangler om avtalen som gjør at flere hundre tisen TV2-seere har mistet kanalene.  Foto: NTB / Scanpix

Saken oppdateres.

Jeg er en av en million TV-seere som sannsynligvis blir uten TV 2 til langt ut mot høsten. Og hvorfor? Jo, det dreier seg om penger. TV 2 og Telia krangler og skylder på hverandre, både i møter og ved offentlige krangling. Det er nesten som å sammenligne med barn i førskolealder, det er ikke min skyld altså! Og midt opp i dette sitter vi TV 2-seere, den vanlige kunde som ikke får den varen vi skal ha.

LES OGSÅ: TV 2-direktør tror Get-forhandlingene kan ta lang tid

Vi klarer oss selvfølgelig uten, vi har da mange andre tilbud av kanaler, men jeg og en million andre TV 2-seere skal da selv kunne velge hva vi skal se og når vi skal se det. Nå må de ansvarlige i TV 2 og Telia sette seg ned som ansvarlige voksne mennesker, sette oss kunder i fokus og gi oss det vi har krav på. Det som skjer nå er ganske utrolig.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå