Ulovlig parkering flere steder

Saken oppdateres.

Fra grundig omtale i Adressa ser jeg at parkeringsetaten utfører sin jobb, etter mitt skjønn, på en nidkjær måte i bynære utfartsområder sommer som vinter. Årsaken er selvfølgelig mangelfull tilrettelagt parkeringsplasser enten familien en godværsdag legger skituren til Bymarka eller ønsker å nyte sol og sommer ved fjorden.

LES OGSÅ: Delte ut bøter for 44 100 kroner

Nå har jeg bodd på Nardo i 15 år og registrert utstrakt bruk av grøntanlegg i områdene Nardo, Sorgenfri og Stavne. De benyttes til parkering når det er fotballkamp på Lerkendal. Jeg har ikke lest om omfattende bøteskriverier ved slike arrangementer, eller har omtale av parkeringsetatens nidkjære arbeid i de tilfeller gått meg hus forbi?

LES DEBATTINNLEGGET: Trondheim Parkering og Hansbakkfjæra

På forsiden nå