Toalettpapir, ekskrementer, urin fløt rundt

Med eksplosjon i antall bobiler, øker behovet for tømmeanlegg, peker innleggsforfatteren på. (Bildet er tatt i en annen sammenheng.) 

Saken oppdateres.

Som «alle» har fått med seg, har det eksplodert når det gjelder antall bobiler i Norge. Dette gjør til at de kommunale avdelinger som forestår rengjøringen av tømmeanlegg, har langt større arbeidsbyrde enn før.

Hør podcasten: - Kanskje det blir kirkekonserter og bobil sammen med kona

Vi har helt siden i vår, opplevd at Trondheim bydrifts tømmeanlegg på Sandmoen har et stort forbedringspotensiale hva rengjøring angår. Det har det vært direkte helsefarlig å benytte fasilitetene. Senest sist søndag, da vi ankom stedet på ettermiddagen, fløt det av toalettpapir, ekskrementer, urin og gråvann! Stanken var uutholdelig.

Vi kjørte ut momentant og dro inn til Malvik kommunes tømmeanlegg på Storsand. Dette anlegget er til enhver tid rent. I hele Trondheim kommune er det kun ett tømmeanlegg i tillegg til det på Sandmoen, og det er i forbindelse med bobilparkeringen ved Dora.

Les også: Festivalsommer og sydentur gikk i vasken. Nå har kameratene fått mersmak på bobiltur

Tør ikke å tenke på hvordan det ser ut der med alle bobilene som parkerer der.

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter
På forsiden nå