Forbud mot ballonger

Fjern forbudet mot å pynte med ballonger i Midtbyen, mener innleggsforfatteren.   Foto: Vegard Wivestad Grøtt NTB Scanpix

Saken oppdateres.

Forbudet mot at butikker og andre steder i Trondheim kan pynte med ballonger utendørs bør fjernes. Forbudet ble vedtatt tidlig i april, og Trondheim er den eneste byen i landet som har et slikt forbud. Jeg synes det er urimelig at butikker osv. i Trondheim ikke skal få lov til å pynte med ballonger når butikker osv. i alle andre byer i Norge får lov til det. Det er urettferdig.

Les også: Nå blir alle typer ballonger forbudt i Trondheim

At ballonger smelles og blir liggende på gata synes ikke jeg har vært noe problem - hvis det dreier seg om det. Jeg tviler på at butikker osv. bare slenger ødelagte ballonger på gata, så da kan jeg ikke forstå hvordan man har kommet frem til at det skal være forbudt å pynte med ballonger utendørs. Nå må politikerne i Trondheim så snart som mulig snu og fjerne forbudet, slik at Trondheim kommer på lik linje med resten av Norge.

Jeg synes at det i det hele tatt skal være tillatt med utdeling og kommersiell bruk av ballonger i Trondheim. Forbudet mot ballonger kun skal gjelde helium-/gassballonger, slik det er i andre byer i Norge.

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå