Søppelby!

Alle bør skjerpe seg og rydde etter seg, skriver Anne K. Øien i dette debattinnlegget.   Foto: THERESE ALICE SANNE

Saken oppdateres.

En spasertur i Trondheim er ikke bare å skryte av. Turen min går rundt Lilleby og Lades nye ødelagte fortettningsstrøk, her er det mye søppel med plast, papirbeger isopor og knust glass, sand og store steiner på fortau og veier. Avfallsboksene er som fingerbøller. Folk bare kaster fra seg og ingen plukker opp etter seg.

Les også kommentaren: Læreryrket må ikke bli en reserveløsning

Turen går videre Strindheim og Sirkus shopping. Ved busskurene er det knuste flasker, sigarettsneiper, papir og mye søppel. Hvor er holdningene til folk? Er det ingen som bryr seg lenger?

Les også debattinnlegget: Kommunikasjon og fakta

Trondheim bydrift bør også gjøre jobben sin med å sope opp glass, sand og sneiper rundt gater og busskur. Byen ser ganske bra ut i sentrum, men ikke i bydelene. Alle bør skjerpe seg og rydde etter seg. Ta med pose og hjelp til med å holde byen ren. Mye kan gjøres for en bedre ren by. Hilsen en som er glad i byen sin.

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå