Rusk i «forgasseren»

Men jeg gir likevel ikke opp og kjører gjennom halve byen for personlig oppmøte., skriver innleggsforfatteren.  Foto: Scanpix NTB Scanpix

Saken oppdateres.

Korona eller ferieavvikling hos Statens Vegvesen? Men hva gjør man når førerkortet utløper om tre uker, og det er umulig å få time?

Det var en fornøyelse å få legeattest for nye tre år, men håpløst å få time hos Statens vegvesen verken via internett eller telefon. Internett var fullbooket de første 14 dagene og bestilling senere var umulig. Så telefonkø i lang tid og tilbud om telefon tilbake. Da dukker det opp en melding etter en tid som jeg ikke er oppmerksom på og som sier at jeg må skrive svaret ja innen 10 minutter. Da er det er for sent.

Les også debattinnlegget: Nå har jeg ventet i ti dager på svar

Men jeg gir likevel ikke opp og kjører gjennom halve byen for personlig oppmøte. Der er det tomt, bortsett fra en hyggelig vakt som sier stopp. Uten avtale slipper du ikke inn. Han tror svikten er underbemanning på sentralbordet. Sørgelig. Da gir jeg opp. Men å kjøre uten gyldig førerkort, ferietid og ferieplaner! Er det en løsning? Det er tydelig rusk i systemet eller i «forgasseren».

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå