Sementkrukkene - et friskt pust

Faksimile 01.08.20  Foto: Faksimile Adresseavisen

Saken oppdateres.

Jeg ønsker å fremsnakke forandringen i sentrum på Heimdal! Ja, det har vært trist i mange år. Vi som driver butikker på Heimdal har vel følt at det nå er på tide at Trondheim kommune bruker noen midler for å friske opp i sentrum.

Les også debattinnlegget: Gigantene på Heimdal


Ja, det ble en forandring å få benkene og sementkrukkene i kanskje litt uvante farger og størrelser, men jeg synes det gjør seg!
Det ble et frisk pust for min del, fargerikt og det å få grønne blomstrende punkter som rasler i vinden, nydelig! Jeg som ser det daglig ser at folk koser seg. Benkene blir benyttet av eldre som unge, det nytes is, kaffe, lunsj og det skaper samtaler og trivsel!

Les også: Jo styggere Tiller blir, jo penere blir resten av byen


Jeg driver Heimdal
Blomster sammen med Rigmor Fjærli. Sammen skal vi plante noe mer i noen av de orange sementpottene. Husk dette er starten på noe som kan bli skikkelig fint på Heimdal fram i tid om det bare blir tatt godt vare på.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå