Lang vinter i Brubakken

Sykkelheisen er faktisk en av byens største turistattraksjoner, skriver debattanten. 

Saken oppdateres.

Sykkelheisen er fortsatt stengt. Jeg spør hvorfor? Anleggsarbeidet nederst i bakken er for lengst ferdig. Et oppslag forteller at heisen er stengt for vinteren. Dette kom opp sist høst og har stått der siden. Det synes jeg er å tøye vinteren vel langt, selv om juli har vært kald.

Les også debattinnlegget: Basketkurver i Strandveiparken

Les også: Ser du hva som er fjernet i denne parken?

Det finnes faktisk ennå mennesker som bruker muskelkraft for å ta seg fram på to hjul. Men slik situasjonen er på Bakklandet, kan man nesten bli fristet til å prøve en av de forhatte sparkesyklene. Av hensyn til folkehelsa oppfordrer jeg de ansvarlige til å få i gang heisen igjen. Eller tenker man at vi nå er så nær en ny vinter at den like godt kan stå til neste år?

Les også debattinnlegget: Ikke omkamp, men endring av premissene for å arrangere VM på ski i 2025!

Sykkelheisen er faktisk en av byens største turistattraksjoner. Mange tilreisende har sikkert blitt skuffet denne sommeren. For noen år siden sto en ungdom i bunnen av bakken med en sykkel til utlån. Sommerjobben gikk ut på å instruere og hjelpe nybegynnere og turister. Da fikk turistene virkelig noe å skrive hjem om.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå