Giske, stå på, du har gjort opp for deg

Trond Giske skal gifte seg i Nidarosdomen.  Foto: Kim Nygård

Saken oppdateres.

Jeg er rystet. Jeg er indignert. Jeg er skuffet. Jeg er lei og oppgitt. Hvorfor? Jo, nå er den såkalte Giske-saken i gang igjen, og det for fullt. Giske må ikke sette seg selv foran partiet, heter det. Men hva er det de såkalte varslerne gjør? Setter seg selv først! Forstå det den som kan.

LES OGSÅ: Valgkomiteen må lage ny innstilling: Trekker listen med Giske på topp

LES OGSÅ: Torsdag trakk AUF støtten til Giske

Dette er et karakterdrap fra øverste hylle, og de mest umenneskelige beskyldninger og trakasseringer får flomme fritt, og har du i tillegg rett kjønn, har du enerett på å ha riktig framstilling av saken. Andre enn Giske er sikkert nervøs for å bli nevnt nå, og kaster seg med i denne dansen.

LES MER: Trond Giske på Facebook: - Forstår det om Trøndelag Ap velger noen andre

Hvem husker lignelsen om å kaste den første stein lenger? Giske, stå på, du har gjort opp for deg, veien videre går en vei, framover! Jeg har aldri stemt på Ap, og kommer heller aldri til å gjøre det. Jeg reagerer likevel på den umenneskelige behandlingen han får av de selvrettferdige.

Les Adresseavisens intervju med Sandra Skillingsås: Hun tilhører Giskes nærmeste krets. Nå forteller Sandra (29) hva som skjedde på nachspiel

Torsdag kveld kom det også et nytt varsel mot Giske.

På forsiden nå