Farvel til partiet for arbeidere!

Fy Vy - dette var kundeservice til mer enn stryk, skriver Thor Johan Skjerpen, som var togpassasjer fra Bodø til Oslo.  Foto: Foto: PRIVAT

Saken oppdateres.

Uansett hva man mener om metoo: Vi trenger ikke et parti for vanlige folk hvor alle er mer opptatt av å jage og beskylde hverandre for det meste. Alt selvsagt i beste hensikt og sikkert ikke for å albue seg frem til politiske verv.

LES OGSÅ: Det er trist og vondt å lese slike innlegg. Takk til alle som har vist stort mot

LES OGSÅ: Hun tilhører Giskes nærmeste krets. Nå forteller Sandra (29) hva som skjedde på nachspiel

Jeg tror ikke på noen av dere lenger. Jeg håper at noen har vett og vilje til å starte et nytt sosial-demokratisk parti, så vi som fremdeles tror på samhold og solidaritet har noe å stemme på i fremtiden. Tiden med Arbeiderpartiet er definitivt over. Dere i det partiet kan sette dere sammen og bruke god tid på å gå i dere selv. Toppen på maktmisbruk var da AUF marsjerte ut i samlet flokk. For folk flest sa du? Ikke for meg.

Så finnes det menn og kvinner i arbeiderbevegelsen som fortsatt tør og har sterk nok rygg, så start et nytt parti. Dere er allerede garantert en stemme.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå