Adressa - avisa som uteble

Adresseavisens papirutgave 15. september 2020.  Foto: Marianne Tønset

Saken oppdateres.

Ja nettopp, det var det som skjedde da den daglige postomdelinga ble redusert til annenhver dag fra juli 2020.

For oss abonnenter som bor i område uten eget avisbudnett, førte omlegginga til et dårligere tjenestetilbud da følgene ble at «dagsavisa» ankom to-tre dager gammel.

Dette gjelder øvre del rundt Jonsvatnet, altså øvre del av Jonsvansvegen og Bratsbergvegen samt Drakstvegen. Området det her er snakk om ligger fra 1,5 -3,0 mil fra Trondheim sentrum og det er uforståelig at daglig avisdistribusjon her ikke er mulig.

LES OGSÅ: Over og ut for daglig post - sjekk hvilke dager du bør tømme postkassen

Det er gjort flere henvendelser til Adresseavisen fra abonnenter i området, men uten å få gode svar eller lovnader om det jobbes med saken.

Flere har sagt opp sitt abonnement, tilbakemeldingene sier at det har avisa stor forståelse for! Å miste kunder ser altså ikke ut til å bekymre i betydelig grad.

LES OGSÅ: Overrasking frå Posten: «Ingen kjenner Norge bedre»?

Det vi vet er at avisbudet daglig kjører opp Bratsbergvegen til Digre og snur der, kjører så over Solbakken bru og opp til Kuset der de avslutter slik at strekningen mellom Digre og Kuset står uten distribusjon. Det kan sjå ut som det byr på større utfordringer å kjøre ut avisa i utkanten av en stor by enn lenger ut i distriktet, da vi vet at folk som bor milevis unna Trondheim får levert avisa daglig.

Det kan være mange grunner til at folk foretrekker papirutgaven, derfor oppfordres Adresseavisa til å jobbe for å finne alternative distribusjonsløsninger for nevnte område.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter


På forsiden nå