Utslitt hjelpepleier om fotball-lønn: Det er galimatias

Saken oppdateres.

Veldig bra skrevet herr Næss!

Lønningene til fotballspillere er hinsides all fornuft, galimatias. Husker godt da Nils Arne Eggen kommenterte når en av de første spillerne som fikk litt over en million i lønn i RBK: Det er bættre ingen spiller i Norge som er så jævla god at de fortjener en million i lønn.

LES INNLEGGET: Idiotiske fotball-ledere og nyttige fotball-idioter

Og det er nok helt sant. En annen ting er at når ledere får sparken fra en jobb, så får de X antall år med sluttpakke, hva i hekkan er det for en ordning? En skal da vel ikke få ekstra betalt når en gjør en jævla dårlig jobb? Det er bare i Norge en kan finne på noe sånt.

Hilsen en alltid lavt lønnet og utslitt hjelpepleier.

LES OGSÅ: Det er nok av pengesterke folk i Trondheim. Men de vil helst bli sett på Rosenborg-kamp

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå