Kjøpesentrene mangler sykkelparkering

Innleggsforfatteren mener kjøpesentrene ikke har lagt til rette for syklister.  Foto: Morten Antonsen

Saken oppdateres.

Jeg kan ikke se at noen har tenkt på at det går en stor sykkelvei tett forbi Hangaren, hverken i utformingen av bygget, eller i diskusjonene om bruken. Jeg sykler daglig forbi bygget. Mot sykkelveien er det lastesone for tunge varer og gjerde imellom. Skal man inn i bygget, må man sykle rundt på andre siden. Og bygget er regulert kun for varer som er umulig å ha med i på sykkel.

Jeg kunne ønsket inngang for sykler og sykkelparkering fra sykkelveien, og gjerne en matbutikk eller en butikk med varer som er mulig å ha med på sykkel, og gjerne utlån av sykkelhenger. Generelt på alle kjøpesentrene må syklene stå ute i regn og snø, mens bilene får stå inne. Det er enda langt igjen for sykkelbyen Trondheim.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå