Kall denne perlen for «Studentslyngen»

Saken oppdateres.

Utfyllingen av Nidelva for å stoppe potensiell utgliding av leire når NTNU Campus skal bygges bak, nærmer seg slutten. Her får byen et nytt uteareal som blir flott å besøke til våren når plener og beplantning blir grønne. Utsikten mot Nidarosdomen blir fin å betrakte fra benker som forhåpentligvis kommer.

Ser at det ligger belysningsarmatur slik at elvepromenaden blir attraktiv hele året. Meg bekjent har NTNU/Studentersamfunnet etterlyst navneforslag til området, så jeg foreslår «Studentslyngen» ut fra beliggenhet til Samfundet og formen på svingen. Dette blir bra!

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

Erling «Plinga» Johansen 
        
            (Foto: Ivar Mølsknes)

Erling «Plinga» Johansen  Foto: Ivar Mølsknes

På forsiden nå