Hva med pensjonen SV og Frp?

  Foto: Terje Svaan

Saken oppdateres.

For kort tid siden fremmet Jonas Gahr Støre på vegne av Ap et forslag i Stortinget hvor han foreslo at man gikk bort fra trekket på 0,75 prosent i trygdeoppgjørene, og istedet la opp til at pensjonsoppgjøret skulle bygge på gjennomsnitt av pris og lønn. Det ville innebære at dagens pensjonister i motsetning til i dag ikke ville miste kjøpekraft når trygdeoppgjørene var gjennomført. Under voteringen var det kun Sp og Rødt som støttet forslaget. Et forslag som ville bedre situasjonen for dagens pensjonister. Hvorfor avsto SV og Frp å stemme for forslaget. De har jo i ulike sammenheng gitt uttrykk for at de støtter pensjonistene for en mer rettferdig pensjon.

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå