Sykepleiers lønn

  Foto: NTB / Scanpix

Saken oppdateres.

Dette landet har nok penger til å gi sykepleiere ordentlig lønn. Har det ikke vært for disse ville Norge vært på verdenstoppen når det gjelder virussmitte. Når det gjelder staten og kommunene, er det her en elendig kvalitetssikring på ting som vedtas. Det vises på alle feilinvesteringer som er gjort. Har dette blitt ordentlig utført, ville det vært mer enn nok penger til å gi sykepleiere ordentlig lønn, og fattige og uføre ville fått den hjelpen de har stort behov for. Det virker også som om at miljø er viktigere enn et liv. Uten liv får vi ikke noe miljø.

LES OGSÅ: Gi sykepleierne høyere lønn – nå!

LES OGSÅ: Ros til vårt livsviktige akuttilbud i Namsos

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå