Jeg ble helt målløs

Innleggsforfatteren mener ikke alle unge er like høflige eller følger smitterådene.  Foto: Morten Antonsen

Saken oppdateres.

Leser med undring ditt innlegg vedrørende pandemi og busstur. Du var nok heldig. Jeg dro med buss fra Valentinlyst mandag 9. november klokken 14.05. Der stod det ti skoleungdommen ved inngangsdøra, og jeg måtte bare si ifra om at de kunne flytte seg unna.

Fikk manøvrert meg helt fram til båndet bak sjåføren, og der stod jeg. Jeg er ikke helt ung (født i 1943), men er heldigvis i stand til å stå til byen, det var nok verre for alle ungdommene som hadde okkupert de setene en kunne sitte på. Og selvfølgelig med nesen godt ned i mobilen.

I denne rare perioden har jeg opplevd at noen reiste seg for meg, og det var en av våre nye landsmenn. Jeg ble helt målløs, men fikk takket etter hvert. Dette litt på siden. Synes ikke media «skremmer». Det må til!

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå