Er Pensjonistpartiets Svein Otto Nilsen inhabil i byggesaker etter innlegg på Facebook?

Er enig: Gruppeleder Svein Otto Nilsen fra Pensjonistpartiet deler mye av kritikken fra Opoku/Skjøtskift. Ifølge Nilsen har det de siste årene vært et lukket rådhus hvor det meste holdes i det lukkede rom.  Foto: Morten Antonsen

Saken oppdateres.

Jeg har skrevet på Facebook i august som svar på et innlegg «Davids kamp mot Goliat»: Har alltid lurt på om politikerne i Bygningsrådet er for folket, eller i buksa til utbyggerne. Jeg er 1. vara for fire representanter i bygningsrådet og ønsker å lytte til de som blir berørt av utbyggerne som ikke tar hensyn til naboen». Det var alt jeg skrev!

Les også: Nei til rasering av lystgårdslandskapet på Lade

Saken gjelder sak i Bygningsrådet 8. desember 2020 i Fjordgløttveien 11 på Reppe på Ranheim. Det skal rives en bolig og garasje samt bygges tre boliger med carporter og 3 avkjørsler. Hele 18 boenheter har klaget på tiltaket.

DEBATT: Hvordan påvirker koronapandemien din jul? Send oss ditt innlegg her.

Jeg er forbauset og sjokkert når tiltakshaver som er Totalteknisk A/S påstår at jeg er inhabil pga. mitt innlegg på Facebook i august. Ansvarlig søker er Per Knutsen Arkitektkontor i denne byggesaken. Jeg vil alltid lytte til de naboene som klager på byggeprosjekt selv om jeg ikke alltid vil gi dem medhold.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå