Takk, Tore!

Tore Reginiussen  Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Saken oppdateres.

En hedersmann tar nå avskjed med Lerkendal stadion. Følelsene er sterke og tårene presser på. En ekte «troillunge» og legende som har en fotball-CV skrevet med gullskrift på veggen, men som mest av alt er et menneske med hjerte av gull.

Bjørn Druglimo  Foto: Privat

Tore Reginiussen, det er på sin plass å uttrykke vår evige takknemlighet overfor deg.

Takk for din enorme innsats og offervilje. På og utenfor banen. For klubb, medspillere og supportere. I hver eneste kamp, i hver eneste duell og i hver eneste takling. Du er en kaptein med stor K, og gjennom ditt lederskap har du alltid gått foran som et godt eksempel og gjort ord til handling.

Takk for at du har videreført arven til den gode gammeldagse midtstopper´n på en forbilledlig måte. En spillertype som mange av oss vokste opp med i tippekampens glansdager den gangen engelsk fotball virkelig var engelsk fotball. Der det å stanse motstandernes angrep er viktigere enn å starte egne. Der en sklitakling på 15 meter er som vakker poesi, der hver dødball i motstanderens felt er en kamp om liv og død og der hvor bandasje på hodet, blod på trøya og grønske på knærne er det vakreste skue som finnes på denne jord.

Les også: Emma (9) gråt da hun fikk beskjeden. Dagen etter sto RBK-kapteinen på døra

Takk for at du er samfunnsengasjert og for at du bruker din stemme der det er behov for det. Du er en forkjemper for rettferdighet, kjærlighet og omsorg, og gjennom din personlighet og væremåte blir du både sett og hørt.

Takk for at du er et ekte medmenneske som bryr deg om alle rundt deg. Store og små. Du er genuint opptatt av at andre mennesker skal ha det bra, og derfor er du en unik rollemodell som verdsettes og respekteres av alle. Du er rett og slett hel ved.

Takk, Tore, for at du er akkurat du! Det finnes ikke en bedre ambassadør for norsk fotball, og derfor må du bli aktivt brukt i utviklingen av norske fotballspillere fremover. Det være seg inn mot både klubber og landslag. På den måten vil sikre oss at vi får fremtidige fotballspillere som har hjertet på både utsiden og innsiden av drakta.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå