Litt sutring på Byåsen, så bygges det plutselig bedre internett?

Lars Martin Reitan  Foto: Privat

Saken oppdateres.

En kan bli så frustrert over å lese i avisa om beboere på Byåsen. Litt sutring, så skal det plutselig bygges ut til et bedre internett. Ja, hva skal vi si, vi som bor på Bjørkmyr, knappe 6 kilometer fra sentrum, med en internettilgang som var bra på 90 tallet. Men i 2020 så er det helt håpløst.

LES BAKGRUNN: Fikk internett på Byåsen likevel

I flere år klaga vi til Telenor om at det vi betalte for var milevis unna det de leverte av internett tilgang. Så plutselig får vi brev om at kabelen deres har vært delvis defekt i de siste to år og de akter ikke å reparere eller å legge ny kabel, men likevel måtte vi betale full pris. Så måtte vi ut på det åpne marked å finne alternativ, men ingen kunne levere annet enn trådløst fibernett, noe som til tider er meget dårlig og ustabilt.

Men selskapet som leverer, sier hele tiden dere er for mange innpå nettet, det vil si at deres nett har ikke kapasitet til at tre stykker er inne på nettet samtidig. Men full pris skal de ha.

Vi er så lei av at ingen tar affære og sørger for at også Bjørkmyr får en akseptabel internettilgang, men dessverre så bor det visst ingen politiker i nærområdet. For hvis det hadde skjedd, så har det garantert skjedd noe straks. Så Bjørkmyr kommer fortsatt til å være et u-land når det er snakk om internettilgang.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå