Flokkredaktører

Tore Henriksen under Trondheim Arbeiderparti sitt årsmøte i fjor.   Foto: Roar Blåsmo-Falnes

Saken oppdateres.

Si meg! Har vi ikke selvstendige redaktører i kongeriket? Nå går redaktørene i flokk som mål å mobbe Jonas Gahr Støre fra ledervervet i Arbeiderpartiet. De skriver spalte opp og spalte ned med synsing og sladder. En metode er å ringe rundt for å be partimedlemmer komme med kommentar på sparket. I for liten grad har de imidlertid fått de svarene de har ønsket seg. Men det dummeste denne uken, var da NRK ringte Adresseavisen, en høyreavis, for å få vite hva som foregår i Trondheim Arbeiderparti. Da var nok formålet et helt annet enn å opplyse sine lyttere.

LES OGSÅ: Etterdønningene av Giskes exit rister fortsatt i Trondheim Ap

LES OGSÅ: Lokal Ap-topp vraket

Følg Adresseavisen Midtnorsk debatt på Facebook!

På forsiden nå