Pilegrimsleden er en møkkasti. Jeg skjemmes over hundeeiere

Saken oppdateres.

Føler du ikke ansvar du som er hundeeier? Tenker du i det hele tatt over hvordan vi blir oppfattet av alle de som ikke har hund, eller de av oss som tar hensyn til alle andre? Jeg er kanskje litt over gjennomsnittlig bruker av naturen, da som naturfotograf, men vi har også hund som vi har med oss over alt. En hund som kanskje er litt større enn gjennomsnittet.

LES OGSÅ: «Bare så synd at de ikke skjønner at mora deres ikke plukker opp etter dem lenger»

Jeg skulle gå fra Sivilforsvarets anlegg på Heimdal, gå Pilegrimsleden over mot Smistad, via Granåsen og videre over mot Våddan. For en møkkasti å gå på. Full av hundedritt. Vi er bare i midten av januar og det ligger snø i stien og allerede full av dritt. Hvordan vil det se ut til våren? Stakkars pilegrimer, for en reklame for Trondheim. Æ skjæmmes! Det må da gå an å ta en kvist eller noe å skyve dette ut av stien? Eller faktisk bruke hundeposen du skal ha med til enhver tid. Har du tenkt over hvem som skal rydde i dette griseriet? For at vi skal ha en representativ pilegrimsled å presentere for besøkende til Trondheim?

LES OGSÅ: - Hadde jeg telt alle snusposene hadde det nok blitt over tusen stykker

Og som ikke det var nok – så møtte Bonnie og jeg en annen hundeeier, en som jeg tilfeldigvis så at hunden satte seg å la ei skikkelig ruse bare ti meter etter at de begynte å gå fra sin bil, midt på stien. At jeg ytret meg om at kanskje man skulle ta det opp? Og fikk til svar at de var ute i naturen og ikke på et fortau! Æ skjæmmes! Tenk over hvordan du som hundeeier ønsker å bli oppfattet av dem som ikke har hund neste gang du er ute i naturen. God tur!

Følg Adresseavisen Midtnorsk debatt på Facebook

På forsiden nå