Kollektivdekningen for beboerne på Væretrøa

Innleggsforfatteren har flere spørsmål til AtB om bussforbindelsen til Væretrøa.  Foto: Christine Schefte

Saken oppdateres.

Kjære AtB. Hva har de som bor på Være gjort galt? Tilbudet på strekningen Være-Ranheim er fremdeles for dårlig og kan forbedres på en enkel måte. De som bor på Være har fremdeles problemer med å ta buss til og fra aktiviteter på Ranheim og spesielt på kveldstid og på søndag. Skal man til Ranheim, så er det i dag enklest å ta bussen til Strindheim og buss tilbake til Ranheim.

LES OGSÅ: Åpent brev til bystyret

LES OGSÅ: AtB vil dessverre ikke høre på oss

AtB kan rett og slett stoppe bussrute 20 på Strindheim istedenfor å kjøre bussen helt inn til Grilstad. Samtidig kan man forlenge rute 44 slik at den går hele strekningen fra Væretrøa til Strindheim og i samme antall som buss 20 fra Strindheim til Grilstad. Dette vil føre til noen kilometer ekstra med busskjøring, men vil skape en helt annen mulighet for dem som bor på strekningen mellom endeholdeplassen til Metrobussen på Ranheim og Væretrøa. Det er viktig å vite at Være fortsatt er en del av Ranheim og alt som skjer i bydelen skjer rundt idrettsanlegget.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook

På forsiden nå