Trondheim har økt eiendomsskatten min med 58 prosent

Trondheim sett fra Kristiansten festning, 4. januar 2021. Her Øvre Bakklandet, Nidelva og Elgeseter bru.  Foto: Christine Schefte

Saken oppdateres.

Det er med stor irritasjon jeg leser vedtaket fra Trondheim kommune om økt eiendomsskatt på min bolig. Fra i fjor til i år har de klart kunststykket å øke den årlige skatten med hele 4000 kroner. Og det på en helt alminnelig familiebolig. Hvem i bystyret har bestemt dette, og hvordan har de klart dette kunststykket?

LES OGSÅ: Ti eksempler på feil retning i Trondheim

Jeg bryr meg ikke om at Trondheim kommune har endret beregningsmodell og bruker formuesfastsettelsen fra skatteetaten. Det er bunnlinja som teller. Den er økt med 58 prosent. Jeg har stor forståelse for at innbyggerne skal betale skatt til fellesskapet, også på bolig. Det støtter jeg. Det som forundrer meg er størrelsen på eiendomsskatten.

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook


På forsiden nå