Kortinnlegg: Vinteridretten usynlig i Adressa

Innleggsforfatteren etterlyser bedre dekning av Tiril Eckhoff og andre norske idrettsprestasjoner i Adresseavisen.  Foto: NTB / Scanpix

Saken oppdateres.

Det er nesten ikke til å tro hva man ser: Mandag 15. februar og sportssidene i dagens avis! Norge med knallsensasjon i VM på skøyter, Adresseavisen har ikke ett ord! Norge og Tiril Eckhoff er fenomenal med tre gull i VM i skiskyting, Adresseavisen ikke ett ord! Halvor Egner Granerud setter nok en gang verdenseliten på plass, Adresseavisen ikke ett ord! Men bruker to hele sider på Rosenborg og Åge Hareide, på et tidspunkt jeg sterkt tviler på om majoritetens av Adresseavisens lesere synes er interessant berettiget! Forstå det den som kan!

Interessert i debatt? Les flere innlegg her!

Skrive for Midtnorsk debatt? Les mer her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe!

På forsiden nå