Kortinnlegg: Flere må dele seieren til pensjonisten

Debattanten mener flere partier må dele på æren for pensjonsløftet.  Foto: Privat

Saken oppdateres.

Stortinget har nettopp fattet vedtak om at pensjonistene ikke lenger skal tape kjøpekraft når ikke lønnstakerne gjør det. Kjempeflott vedtak. Ikke minst når vi som pensjonister i en årrekke har fått mindre å rutte med. Ifølge NRK var det Frp, SV og Pensjonistforbundet som står bak løsningen. Dette er ikke korrekt. Dette har vært en sak som alle pensjonistforbund har jobbet for i mange år.

Selv er jeg medlem av Landsforbundet for offentlige pensjonister LOP. Vi har tatt opp denne saken på de årlige drøftingsmøtene med regjeringen. Dessverre ikke med noe resultat før nå. I og med at Frp og SV ikke har noe flertall på Stortinget, og Pensjonistforbundet ikke er medlem av Stortinget, så går jeg ut i fra at denne saken også fikk støtte fra de øvrige partiene da saken ble behandlet. Æres den som æres bør.

LES OGSÅ: Frp enig med regjeringen om pensjon fra første krone

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook

På forsiden nå