Kjære Trondheim kommune bydrift og brøytemannskaper

Saken oppdateres.

Jeg syns i utgangspunktet dere har gjort en god jobb med snømengdene som har kommet siste tid. Derimot i dag, fredag 5. mars, var det begredelige forhold. Det var kommet et lett snødekke på morgenkvisten og under var det et blankpolert snølag. Jeg skled selv på vei til jobb i dag, likeså mange av mine kolleger her i akuttmottaket. I tillegg er det i dag påfallende mange pasienter i akuttmottaket som har falt ute på snøen og pådratt seg beinbrudd. Dette burde kanskje være en tankevekker for de ansvarlige i Trondheim kommune. Har man ikke redskaper ved brøyting som gjør at man unngår blankpolerte fortau og sykkelstier?

LES OGSÅ: Svar fra Trondheim bydrift i kommentarfeltet under eller I DETTE SVARINNLEGGET.

LES OGSÅ: Uvanlig mange bruddskader på glatta: - Vær forsiktig

LES MER OM HELGEVÆRET HER: - Det blir ganske ufyselig

Skrive for Midtnorsk debatt? Les mer her!

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe!

På forsiden nå