Dette var en fornøyelse, hjertelig takk!

Kvinnen i nabobåsen som høylytt forteller at hun har grudd seg hver eneste dag siden hun fikk vite om vaksine-timen, gråter en liten skvett – av glede! Skriver Erling Næss.  Foto: Terje Svaan

Saken oppdateres.

I sal 1 – C, Sluppenvegen 14! Koronavaksine med latter og smil, må vite. Opprop presist på angitt tidspunkt, og så geleidet på yndig måte til ulike spennende stasjoner. Først hengivende registrering, før turen går inn i en fortryllende labyrint, med ulike guider. Bukk og nikk, vinking og veiledning, – fra sjarmante menn og engleaktige kvinner.

LES OGSÅ: Hurra! Imponerende godt vaksineopplegg

Stoppestedet er en koselig bås – bare for meg! Der er en hjemmehyggelig stol og en klokke på veggen. Panoramautsikt over øvrige båser, og startklare vaksinesettere bak rullestoler ved vaksinebord. Det er som en drøm, frelsere triller smilende, fra frelst, til frelst!

Se Adresseavisens store oversikt over koronasituasjonen i Trøndelag

Kvinnen i nabobåsen som høylytt forteller at hun har grudd seg hver eneste dag siden hun fikk vite om vaksine-timen, gråter en liten skvett – av glede! Selv hadde jeg mest lyst til å ta en runde til med en gang! Dette var en fornøyelse, hjertelig takk!

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook

På forsiden nå