Beklager feil i leserinnlegg om E14

At jeg gjorde et poeng ut av hvor rause vi var som spanderte kake for en sammenhengende veiutbedring vi var blitt lovet først etter 2030, gjør ikke saken bedre, skriver ordfører Ivar Vigdenes i Stjørdal.  Foto: Privat

Saken oppdateres.

I et leserinnlegg i Adresseavisen på lørdag kom undertegnede i skade for å opplyse om at Stjørdal kommune spanderte kake på stortingsrepresentant Elin Agdestein (H) i forbindelse med framleggelsen av forrige Nasjonale Transportplan.

LES OGSÅ: Regjeringen vil at Nye Veier skal bygge mer E6 Trøndelag: – Gledelig

Disse opplysningene medfører ikke riktighet. Elin Agdestein har gjort meg oppmerksom på at det var Høyre som påspanderte kakene (i flertall). Undertegnede beklager herved feilen. At jeg attpåtil gjorde et poeng ut av hvor rause vi var som spanderte kake for en sammenhengende veiutbedring vi var blitt lovet først etter 2030, gjør ikke saken bedre.

Kakespisingen var uansett i anledning at E14 var tatt inn i nasjonal transportplan. Nå er kaken oppspist, veien strøket, og våre spørsmål vedrørende dette fortsatt ubesvart. Men rett skal være rett.

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå