Helse Midt svarer om pasienttransport: Konkurranse skal ikke svekke kvaliteten

Brekstad 10. juli 2019 Drosjesjåfører i Åfjord kranger med Trønder-Taxi om pasienttransport til St Olavs hospital.  Foto: Morten Antonsen

Saken oppdateres.

I en kommentar i Adresseavisen lørdag skapes et feilaktig inntrykk som kan skape tvil om tilbudet om pasienttransport i vår region. Helse Midt-Norge finner det derfor nødvendig å presisere at anbud innen pasienttransport stiller, uavhengig av løyvebestemmelsene, strenge obligatoriske krav til utførelsen av tjenesten og til kjøretøyene som skal brukes.

LES OGSÅ: Kravspesifikasjonen på pasienttransport

Konkurranse skal på ingen måte svekke kvaliteten på tjenesten. Vi får nå flere tilbud fra et marked som tidligere var begrenset på grunn av løyvebestemmelsene. Som tidligere vil alle kontrakter følges opp for å sikre etterlevelsen av de krav vi har satt.

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå