Sparkesykkel til besvær

Vi synes det er helt utrolig at kommunen mener det skal være slik i byen vår, skriver debattanten om alle sparkesyklene i Trondheim.  Foto: Privat

Saken oppdateres.

Vi er ei gågruppe på Nardo som går deilige turer hver mandag i nærmiljøet vårt. I dag gikk vi en to timers tur i vårsola og hadde en hyggelig kafferast underveis. Vi hørte fuglesang, så hestehov og gåsunger i trærne. Men, vi måtte også se disse flere steder underveis. De lå fraslengt midt på fortauet noen steder, over hele bydelen hvor vi gikk i dag.

LES OGSÅ: Tredobler grensa for antall elsparkesykler i Trondheim

Vi synes det er helt utrolig at kommunen mener det skal være slik i byen vår. Forsøpling av veger og stier, vi er ute og «trener» for å holde oss i form. Vi er godt voksne og har levd ei stund, men kan ikke fatte og begripe at dette er noe vi skal møte på når vi skal ut å gå og nyte naturen med sansene våre. Triste greier.

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå