Tore O. Sandvik, jeg synes det er respektløst av deg

Det er trist at fylkesordføreren har gått så hardt ut mot rusreformen uten at han har satt skikkelig inn i saken, skriver debattanten.  Foto: Privat

Saken oppdateres.

Jeg synes det er trist at du har gått så hardt ut mot rusreformen i media før du har satt deg skikkelig inn i saken. Vi er mange pårørende som har kjempet for denne reformen i mange år, og som ikke kjenner oss igjen i den veldig populistiske beskrivelsen du har av den. Du antar veldig mye om hva effekten vil bli av reformen, men du har ikke noe å vise til utover dine antakelser. Det synes jeg er respektløst av deg.

LES OGSÅ: Vil ramme oss knallhardt politisk

Du burde ta spørsmålet såpass på alvor at du satte deg inn i resultatene fra de stedene der man har avkriminalisert og sett på forskningen. Da ville du sett at dette ikke er noe stort eksperiment, og du ville også sett den alvorlige tunge kritikken mot dagens undertrykkelse, som mange mener koster mange menneskeliv. Jeg håper inderlig at du etterhvert tar dette spørsmålet mer på alvor.

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe

På forsiden nå