Vi må kunne vente mer

Media må ta ansvar og bidra med objektive analyser og hjelpe oss til å sette ting i sammenheng, skriver.Ketil Bø.  Foto: Privat

Saken oppdateres.

Nå begynner jeg å bli litt lei av at mer og mer av det jeg leser i aviser, hører på radio eller ser på TV er: Til enhver tid «stuerent» og «politisk korrekt». Folk som er diskriminert eller krenket på vegne av seg selv eller andre. Og gjenbruk av kjendiser. Dette kan en overlate til sosiale media.

For seriøse media med ansvarlig redaktør og egne, velutdannede journalister må vi kunne forvente mer. Skal massemedia oppfylle sin rolle som den «fjerde statsmakt», som de krever å bli oppfattet som, må de ta ansvar og bidra med objektive analyser og hjelpe oss til å sette ting i sammenheng.

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook

På forsiden nå