Vistamar er nedlagt. Hvorfor løy de?

Innleggsforfatteren mener at det lovede tilbudet i Trondheim ikke kan erstatte tilbudet på Vistamar.  Foto: Morten Antonsen

Saken oppdateres.

Vistamar var et kjempebra tilbud for brukerne som kunne nyttiggjøre seg dette. Det var store protester mot nedlegginga, men vi ble forsøkt beroliget med at det nye rehabiliteringssenteret som skulle bygges på Nidarvoll i kommunal regi, skulle bli minst like godt som tilbudet på Vistamar.

LES OGSÅ: Kommunedirektøren lot være å utrede Spania-tilbud

Hva ser man for seg da? Mye sol og varme, behandling i basseng, hyggelig samvær og lettere med turer ute? Sol og varme er det ikke så mye av i Trondheim. Bading og behandling i oppvarma basseng? Ja, men det nye rehabiliteringssenteret ble vedtatt av flertallet i bystyret, med kostnadsrammer uten at det verken var planlagt eller satt av ressurser til et varmtvannsbasseng!

Les mer om Vistamar her

LES OGSÅ DEBATTINNLEGGET: Hvor har det blitt av tilbudet de syke og eldre ble lovet, Rita Ottervik?

Dette visste bystyret før de vedtok nedleggelsen av Vistamar. Hvordan kan man da si og love at det nye rehabiliteringssenteret skal bli minst like bra som Vistamar når en så vesentlig del av tilbudet ikke engang er planlagt bygd? Så hvorfor ble vi ført bak lyset?

Følg Adresseavisen Midtnorsk debatt på Facebook!


På forsiden nå