Ja takk til batterifabrikk i Malvik

Friområder i Malvikmarka finnes det fortsatt enorme områder av, skriver debattanten som hilser ny batterifabrikk velkommen.  Foto: Privat

Saken oppdateres.

Naturvernforbundet i Malvik og Trøndelag skriver på debattsidene at de ikke ønsker batterifabrikk i Malvik, og skylder på myr og fugler, sikkert i god mening. Det finnes andre meninger også selv om alt skal dreie seg om miljø. Det går fint å kombinere med utbygging, og ikke dytte tiurene foran seg for å fremme sine særinteresser og stoppe utvikling. Friområder i Malvikmarka finnes det fortsatt enorme områder av, bare prøv å gå innover og oppdag mange nye plasser.

LES OGSÅ: Nå må Trondheim gjøre som de sier: La distriktet få batterifabrikken

Det er viktig å ta vare på natur, miljø og dyrket mark. Kanskje viktigst i dag er vern av dyrket mark, og ikke lage samme problemene som en stor nabokommune har satt seg i. Men bygging av industri og skape arbeidsplasser, er positivt for Malvik kommune, og inntekt for videre utvikling inkludert friområdene.

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe


På forsiden nå